Hívjon Fel

Szüksége van segítségre?  

Hívjon Fel +36 30 705 48 71

Hétfő-Péntek 9:00 - 20:00


Mindenkinek joga van meggondolnia magát 

- mi tiszteletben tartjuk az Ön döntését és azt a jogot, hogy visszaküldhesse a megvásárolt készüléket.

Töltse ki a Visszáru nyomtatványt

Készítse el a csomagot: tegye a dobozba a készüléket, annak minden tartozékával együtt, a Visszáru nyomtatványt, és a számlát.

Küldje vissza a címünkre

1) Töltse ki a Visszáru nyomtatványt - összeállítottunk egy visszáru nyomtatványt, melyet kitölthet, de nem kötelező a mi sablonunkat használnia

2) Küldje el nekünk postán, vagy e-mailen keresztül

3) Amint megkaptuk a visszaküldött készülékét, értesítjük Önt e-mailben.

FONTOS:

- A megállapodástól való elállás esetén visszafizetjük az Öntől korábban beérkező vételárat a postázási költséggel együtt. (Ez mindig a legolcsóbb szállítási díj, melyet biztosítunk.)

- A visszaküldésről küldjön nekünk egy nyilatkozatot (vagy töltse ki a Visszáru nyomtatványt), melyben egyértelműen jelzi a visszaküldési szándékot. Küldje el nekünk postán, vagy e-mailben:

Vasco Electronics
Tisza u. 3
1133 - Budapest
mail@elektronikus-forditogepek.hu

Mi jön ezután?

1) A megállapodástól való elállás esetén visszafizetjük az Öntől korábban beérkező vételárat a postázási költséggel együtt. (Ez mindig a legolcsóbb szállítási díj, melyet biztosítunk.)

2) A készülék vételára visszafizetésre kerül a visszaküldési szándék bejelentésétől számított 14 napon belül.

3) A visszafizetés ugyanabban a formában történik, ahogyan a készülék vételárát a vásárló kifizette nekünk, hacsak kifejezetten másképp nem kéri a vásárló.

4) Kérjük a csomagot az alábbi címre postázzák:Vasco Electronics, Tisza utca 3, 1133 Budapest. Annak érdekében, hogy a visszaküldés érvényes legyen, kérjük, a visszaküldés szándékának közlése után érkezzen meg erre a címre a csomag.

5) A visszaküldés költségét a vásárlónak kell állnia.

A visszaküldés lehetősége kényelmet biztosít vásárlóink számára, nekünk pedig értékes információ a szolgáltatásunkról. Köszönjük szépen!Visszáru nyomtatvány