Hívjon Fel

Szüksége van segítségre?  

Hívjon Fel +36 30 705 48 71

Hétfő-Péntek 9:00 - 20:00


FELHÌVJUK FIGYELMÉT, HOGY A MEGRENDELÉSEK FENNAKADÁSOK ÉS CSÙSZÁSOK NÉLKÜL KERÜLNEK KISZÁLLÌTÁSRA

VASCO M3 FORDÍTÓGÉP

úttörő hangfordító korlátlan internettel egy életen át
 • 20 %
123 750 Ft
24 750 Ft
99 000 Ft
VÁLASSZON SZÍNT

 • INGYENES internet a fordításokhoz, örökre
 • beépített SIM kártyával működik 200 országban
 • 96%-os fordítási pontosság több mint 70 nyelven
 • hibátlan, anyanyelvi kiejtés

Ez a szín elfogyott. A megrendeléseket május 8. után dolgozzuk fel.

Beszéljünk!

Soha többé ne érezze magát lemaradva, nem számít, hogy éppen merre jár! Vasco M3 Fordítógép a legújabb élvonalbeli hangfordítási technológiával rendelkezik egy modern eszközbe csomagolva, bármilyen beszélgetésben, bárhol részt vehet. Még akkor is, ha nem beszéli a többi résztvevő nyelvét. Vasco M3 Fordítógép lehetővé teszi, hogy kommunikáljon több mint 70 nyelven, és nincsenek többé határok - vagy bármi más. Akármilyen nyomtatott szöveget le tud fordítani, például éttermi menüt vagy helyi újságokat. És említettük, hogy lehetővé teszi többnyelvű üzleti találkozók fordítását is? Nézze meg még mire képes ez a fordítógép.

M3

Lásd a Világot a szemed előtt

Vonatjegy vásárlása Németországban? Nem gond. Menü fordítása Japánba? Csak természetesen. Részt vesz egy 100 fős üzleti konferencián, ahol mindenki a saját nyelvén beszél? Akadály nélkül. Vagy telefonbeszélgetés a francia barátjával angol nyelven? Igen. Folytathatnánk ezt egy darabig, de biztosan látja már a lényeget... Vasco M3 Fordítógép olyan, mint semmilyen más eszköz a piacon. Több mint 70 nyelven és korlátlan internet közel 200 országban páratlan fordítási sebességgel csak 0,5 másodpercen belül és extra funkciók, mint a Fotófordító, MultiTalk és TranslaCall, egyszerűen nem lehet legyőzni a Vasco Electronics legújabb, top-modern elektronikus zseb fordítóját.

Beszéljünk telefonon!

A Vasco Electronics saját TranslaCall funkciójának köszönhetően könnyedén telefonálhat bárkivel a Világ minden tájáról - természetesen mindannyian a saját nyelvünket beszélik.

translacall

Soha többé ne érezze magát elveszettnek külföldön

Felejtse el a kellemetlen helyzeteket, amikor egy pincér átad egy menüt, és nem ismer fel egyetlen szót sem, vagy amikor el kell érni a vonatot, de a platform tele van hirdetőtáblákkal egy olyan nyelven - vagy akár ábécével – amit nem ismer. A Fotó fordító használatável egyszerűen készítsen egy képet, és könnyen lefordíthatja a jelek, menük, újságok vagy bármely más nyomtatott szövegeket.

phototranslator

Egyszerű és zökkenőmentes üzleti találkozók

Felismeri a nyugtalanság érzését, amikor egy konferencia elakad, és annak célja vereséget szenvedett? Csak azért, mert a résztvevők nem tudják megfelelően kifejezni magukat angolul... Nos, ezek a napok elmúltak. A Vasco Electronics házon belüli fejlesztésű MultiTalk alkalmazása akár 100 embert is képes összehozni, mindenki különböző nyelven beszél, és a konferenciákat megkönnyebbíti! Már nem kétirányú beszélgetésekről beszélünk. 100 irányú beszélgetésről beszélünk! Gondoljon bele, mennyire lesz lenyűgözve a főnöke, ha megmutatja nekik ezt a megoldást...

multitalk

Beszéljen bárhol a Vasco M3 Fordítógép használatával

A két mikrofonnal és a beépített zajcsökkentéssel nem kell aggódnia a hangzavar miatt - bárhová magával viheti a Vasco M3 Fordítógépet. Ez elengedhetetlen, ha azt szeretné, hogy a hangfordító optimálisan működjön még a forgalmas irodákban, vagy zajos utcákon is. A Vasco M3 Fordítógép használatával nem lesz többé nehéz az alkudozás a legjobb szuvenírért Marrakech piacán vagy megnyerő üzletkötés Shanghaiban.

[map_aeris]

Beszéljen a 70+ nyelvek bármelyikén 200 országban további költségek nélkül

Nincsenek többé határok. Használja az azonnali elektronikus fordítógépet bárhol, és bármilyen módon ahogy tetszik. Vasco M3 Fordítógép ingyenes internetet tartalmaz 200 országban egy életen át. És biztos lehet benne, hogy a fordítások gyorsak, pontosak és még az adatok is biztonságban vannak. A Vasco Electronics készülékek saját, Németországban található szervert használnak, amelyen hat különböző fordítási motor dolgozik a 96%-os fordítási pontosság elérése érdekében.

Biztos lehet benne, hogy a Vasco M3 Fordítógép mindent képes lefordítani, amire szüksége van. Legyen szó üzleti vagy technikai szaknyelvről, orvosi kifejezések vagy köznyelvi kifejezésekről. Semmi sem elérhetetlen ennek az okos és intelligens eszköznek - továbbá felhasználóbarát és intuitív is egyben.

[langs_list]

Ingyenes frissítések egy életen át

A Vasco Electronics az egyetlen elektronikus fordítógép gyártó a világon, amely folyamatosan frissíti a már megvásárolt eszközt. A Vasco M3 Fordítógép szoftverét szüntelenül fejlesztik, és rendszeresen új nyelveket adnak hozzá. Ha vásárol egy Vasco M3 Fordítógépet, ingyenesen kap szoftverfrissítéseket egy életen át, közvetlenül a gyártótól.

Vasco M3 Fordítógép előnyei összefoglalva:

 • Kicsi, könnyű (88 g), könnyen elfér a zsebében
 • Ingyenes, korlátlan internet életen át, fordítások 200 országban
 • Gyors fordítások 96%-os fordítási pontossággal több mint 70 nyelven
 • Anyanyelvi kiejtés
 • Kétirányú hangfordítás
 • Fotó fordító - nyomtatott szöveg fordítása
 • TranslaCall - telefonhívások fordítása
 • MultiTalk - vegyen részt egy többnyelvű konferencián, akár 100 fővel
 • Két zajcsökkentő és pontos mikrofon
 • Professzionális technikai ügyfélszolgálat az Ön nyelvén
 • 24 hónapos garancia
 • Gyors kiszállítás az EU-ban található raktárból
 • extra funkció - zseblámpa

Specifiche tecniche

M3 Wymiary
Kijelző 240*320 QVGA 2.0” IPS
Processzor MT6737V/WM Quad-core CA53 1.1GHz
RAM 1 GB
ROM 16 GB
Modem 4G
WiFi 2.4 GHz
Akkumulátor 1700 mAh
Méret 49 x 125 x 13 mm
Súly 88 g
Fülhallgató bemenet mini jack (3.5 mm)
USB bemenet USB C-típus

Tartalom

 • Vasco M3 Fordítógép
 • Nemzetközi SIM kártya
 • Töltő
 • USB kábel (C típus)
 • Gyors útmutató
 • Védőtok

Válasszon stílust

Arctic White

Mint Leaf

Desert Rose

Black Pearl

Blue Ocean

Green Forest

Ez a szín elfogyott. A megrendeléseket május 8. után dolgozzuk fel.

123 750 Ft
24 750 Ft
99 000 Ft
Vasco
5903111339777
9998 Elemek

Megadott referenciák

VÁLASSZON SZÍNT

 

Mondd el másoknak, hogy mit gondol erről a termékről:

star_border star_border star_border star_border star_border