Hívjon Fel

Szüksége van segítségre?  

Hívjon Fel +36 30 705 48 71

Hétfő-Péntek 9:00 - 20:00


Kik vagyunk?

Az elektronikus-forditogepek.hu a Vasco Electronics vállalathoz tartozik.

A Vasco Electronics egy olyan innovatív vállalat, mely saját készítésű termékeket és több, más innovatív gyártó termékeit mutatja be az Európai Unió piacain. A Vasco Electronics egyben a világ legnagyobb olyan vállalata, mely elektronikus fordítógépek és szótárak disztribúciójára specializálódott.

Több, mint 10 éve foglalkozunk olyan termékek tervezésével és értékesítésével, melyek elsősorban felhasználóbarát eszközök. A termékek piacra való bevezetését megelőzően alaposan teszteljük őket, hogy megbizonyosodhassunk róla, valóban teljesítik-e a legmagasabb standardokat és elvárásokat.

Termékek

Kínáltunkban minden a piacon elérhető elektronikus fordítógép és szótár megtalálható. A Vasco Electronics, Ectaco, Wizcom, Franklin, Comet és Trano márkák jelentős importőrei vagyunk. Csúcstechnológiás elektronikus beszédfordítókat és olyan professzionális elektronikus szótárakat kínálunk, melyek híres kiadók anyagait tartalmazzák, úgy mint például az Oxford University Press és a Harper-Collins.

Jelenlét a világon

A Vasco Electronics Európában, USA-ban és Kanadában értékesíti termékeit. Rövid távú terveink közt az ázsiai és Dél-Amerikai piacra való terjeszkedés szerepel.

Vevőszolgálat

Az Európai Unió legtöbb országában rendelkezünk irodával, ennek köszönhetően a Vasco Electronics bizonyos affelől, hogy a vásárlói megfelelő támogatásban részesülnek. Minden országban, ahol jelen vagyunk, helyi anyanyelven biztosítjuk a vevőszolgálatot. A dolgozóink tanácsokkal látják el a vásárlókat a rendeléseik előtt és segítséget nyújtanak számukra a vásárlás után is.

Küldetésünk

Olyan termékeket értékesítünk, melyek elsősorban felhasználóbarát készülékek, így az idegennyelv tanulás hatékonnyá, kellemessé és érdekessé válhat.